• Om kurset
    1. Introduksjon
    2. Ressurser
    3. Hjemmesider
  • L1-Introduksjon
    1. Introduksjon
    2. Begreper - I
    3. Begreper - II
    4. Begreper - III
    5. Greske bokstaver
  • L2-Sannsynlighetsregning
    1. Introduksjon
    2. Mengdelære
    3. Begreper - I
    4. Begreper - II
    5. Teori - I
    6. Teori - II
    7. Fordelinger
    8. Øvingsoppgaver
  • L3-Motivasjonseksempel
    1. Beskrivelse
    2. Hendelsestreanalyse
  • L4-NS 5814
    1. Introduksjon
    2. Definisjoner
    3. Trinn
  • L5-Identifikasjon og strukturering av farer
    1. Introduksjon
    2. Metoder
    3. Type farer
    4. Oppgaver
  • L6-FMECA
    1. Introduksjon
    2. Utfylling av skjema
    3. Eksempler
    4. Oppgaver
  • L7-Sikker Jobb Analyse
    1. Introduksjon
    2. Trinn
    3. Oppgaver
  • L8-HAZOP
    1. Introduksjon
    2. Trinn
    3. Exempel
    4. Oppgaver
  • L9-Feiltreanalyse
    1. Introduksjon
    2. Feiltresymboler
    3. Trinn i en feiltreanalyse
    4. Beregningsformler
    5. Teoretisk grunnlag
    6. Fellesfeil
    7. Eksempel
    8. Oppgaver
  • L10-Viktighet av kompenter
    1. Introduksjon
    2. Birnbaum's mål
    3. Forbedrigngspotensiale
    4. Kritisk betydning
    5. Fussel-Vesley's mål
  • L11-Hendelsestreanalyse
    1. Introduksjon
    2. Trinn
    3. Kombinere ETA og FTA
    4. Oppgaver
  • L12-Avhengige feil
    1. Introduksjon
    2. Modeller
    3. Oppgaver
  • L13-Analyse av operatørfeil
    1. Introduksjon
    2. Kategorier av operatørfeil
    3. Påvirkende faktorer
    4. Trinn 1& 2 - Identifiser oppgaver
    5. Trinn 3 - Oppgaveanalyse
    6. Trinn 4 - Beskriv operatørfeil
    7. Trinn 5 - Sannsynlighet for operatørfeil
    8. Eksempel
    9. Oppgaver
  • L14-Bayesianske nettverk
    1. Introduksjon
    2. Teori og beregninger
    3. Eksempler
  • L15-Granskning av hendelser
    1. Introduksjon
    2. Metode
    3. Eksempel
  • L16-Datakilder og estimering av parametere
    1. Introduksjon
    2. Estimering
    3. Kilder
    4. Oppgaver
  • L17-Beslutningsteori
    1. Introduksjon
    2. Risikoakseptkriterier
    3. Nytte/kost-analyser